Java's Beer
877 05 65 05

Vins

12,00 € Terra Alta – Llàgrimes de tardor criança

12 mesos de criança en bótes de roure Francès. De cos mitjà. En boca es troben sensacions de fusta torrada i certs tanins que no molesten. Una bona compra d'una de les cooperatives més reconegudes de la denominació.


12,00 € Terra Alta – Llàgrimes de tardor 4 anys

Color cirera picota, capa lleugerament alta, fina llàgrima suaument tintada. Al nas es mostra viu i amb tocs licorosos que van influint constantment en cadascuna de les sensacions que transmet: torrats licorosos, fruita madura (predomini de fruita vermella), tanins ben rugosos i suaus sensacions finals d'anís . En boca es mostra potent i una astringència que s'intensifica més gràcies a les seves notes licoroses, intens recorregut, bona acidesa, fruita madura, torrats sense integrar-se al conjunt que al costat dels marcats tanins donen molta força i persistència.


18,00 € Ribera del Duero – Protos

Els vins de la D.O. Ribera del Duero són fonamentalment negres, encara que també existeixen rosats. La varietat de raïm més característica és l'anomenada genèricament Tinta del país, coneguda en el món del vi com Tempranillo, la qual constitueix més del 90% de la producció. Segons les normatives del Consell Regulador, perquè un vi pugui acollir-se a la denominació d'origen ha d'incloure almenys un 75% d'Ull de Llebre en la seva elaboració. En total, no menys del 95% del raïm ha de ser Ull de llebre, Cabernet Sauvignon, Merlot i Malbec. Els raïms Garnatxa i Albillo estan permeses, però en petites quantitats.


5,00 € Terra Alta – Clot D’encís

Vi de color groc palla amb reflexos verdosos molt aromàtic i afruitat, amb una gran amplitud en boca que li dóna la garnatxa. Elaborat a partir de la varietat garnatxa en la proporció més important, així com també el macabeu, i en menor percentatge el sauvignon blanc i el chenin. Les quatre varietats es troben en finques diferents amb sòls i microclimes diferenciats. Les pràctiques agrícoles que s'han dut a terme (abonats, tractaments fitosanitaris, ...) han estat en tot moment respectuoses amb el medi ambient. La verema es realitza manualment un cop cada varietat ha arribat a l'òptim de maduració desitjada. Després es vinifiquen per separat començant per un desrapat i trepitjat, per continuar amb una maceració en fred seguida de fermentació a temperatura controlada d'uns 17 º C per tal de conservar al màxim el potencial aromàtic extret. Abans de ser embotellat s'estabilitza amb el mínim impacte negatiu per al vi.


Moustillan

Aquest vi d'agulla és un blanc totalment sec amb una lleugera efervescència deguda a la seva segona fermentació. Elaborat 100% amb raïm parellada procedent de les vinyes més alts de la denominació (Pla de Manlleu, Pontons, Can Ferrer, Aigua Viva), es vinifica amb tan sols el most flor i el most resultant d'un premsat molt suau, i utilitzant els mateixes llevats tant per la primera com per la segona fermentació amb l'objectiu d'aconseguir un metabolisme complet dels sucres i una delicada i integrada agulla.


5,00 € Terra Alta – Clot d’Encís rosat

Lambrusco és el nom d'una sèrie de vins italians de la zona nord del país, en concret d'Emilia-Romagna. Igual que el Prosecco, el Lambrusco és en primer lloc un tipus de vinya amb 40 varietats. La varietat de raïm i el vi Lambrusco es donen concretament a les províncies de Mòdena, Parma, i Reggio Emilia. Del mateix tipus de vi hi ha quatre denominacions d'origen: Lambrusco Grasparossa di Castelvetro, Lambrusco di Sorba, Lambrusco Salamina di Santa Croce, i Lambrusco Reggiano, cadascun dels quals es correspon amb diverses varietats de raïm Lambrusco.Caves

9,00 € o 18,00 € Caves

El cava és un vi espumós elaborat pel mètode tradicional principalment a la comarca del Penedès (Catalunya), especialment a la localitat de Sant Sadurní d'Anoia. També s'elabora cava amb denominació d'origen en altres punts d'Espanya, a més de Catalunya, com a Requena (València), Haro i Grávalos (La Rioja) o Mendavia (Navarra), Extremadura (comarques de La Plata i Els Fangs), Aragó i en Aranda de Duero (Burgos).